Headshot van de mens die een grijs shirt

Talent is

wie je bent.

WERK, ATTITUDE & MOTIVATIE

Professionele Mens die een Tablet

Twijfel je over strategische keuzes? Wil je weten hoe je je écht kunt onderscheiden van anderen? Meld je dan aan voor de talentscan van Q-wijs. Na afloop heb je een scherp inzicht in je kwaliteiten en in je drijfveren. In slechts één sessie leer je jezelf beter kennen en dat schept duidelijkheid. Lastige keuzes worden een stuk eenvoudiger en de juiste koers wordt zichtbaar. De talentscan wijst de weg naar de toekomst.

Als je begrijpt wat je ziet, snap je wat er gebeurt. Als je begrijpt waarom je iets doet, weet je ook hoe je iets kunt veranderen. En als je begrijpt wat je écht zegt, ben je beter in staat om je boodschap over te brengen.

Dat klinkt simpel en eigenlijk is het dat ook. Veranderen is niet zo ingewikkeld als vaak gedacht wordt. Bij Q-wijs helpen we graag om het beste in je naar boven te halen. Wij zijn erop gericht om je talenten naar een hoger plan te tillen. Geen ingewikkelde theorieën, wel volop aandacht voor de jou. Bewustwording dus, want dat is de eerste stap naar verandering.

MENTOR OF DECAAN

Student op een Onderbreking

Meer inzicht,

meer impact op

de mentorleerling

Net even anders.

Ken je een leerling en twijfelt die over de juiste studiekeuze? Wil je weten wat zijn of haar unieke talenten zijn? Meld je leerling dan aan voor de talentscan van Q-wijs. Van de leerling worden motivatie en houding onderzocht. Daardoor krijg je scherp inzicht in de kwaliteiten van de leerling. Bovendien kan vervolgens adviseren over een bijpassende opleiding.

 

In slechts één sessie stellen we de juiste koers vast, zodat de leerling vol overtuiging kunt gaan bouwen aan de toekomst.

HEB JE NOG VRAGEN?

Nieuwsgierig?

Klinkt het interessant, maar twijfel je of we écht iets voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust voor een goed gesprek.

brainstorming

NATIONAAL & INTERNATIONAAL ERKEND

iWAM (Werk Attitude en Motivaties) is een online vragenlijst gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De test maakt onderscheid tussen 48 werkmotivaties en brengt ook onderliggende motieven over het voetlicht. De test kenmerkt zich door een grote mate van accuraatheid: ieder onderwerp wordt op verschillende manieren herhaald en daardoor worden sociaal wenselijke antwoorden gefilterd. Dat zorgt voor een feest van herkenning bij het bespreken van de test: je krijgt concrete inzichten waarmee je verder kunt.

Onze drie gecertificeerde iWAM-trainers nemen de talenscan graag bij jou of je leerling(en) af.