Q-wijs training 14.JPG

Meer inzicht,

meer impact op onderwijskwaliteit.

ONS AANBOD

Informele bijeenkomst

Wilt u de onderwijskwaliteit en kwaliteitszorg in uw school naar een hoger plan tillen dan hebben wij voor u en uw medewerkers de juiste trainingen en opleidingen.

 

Q-wijs is een internationaal erkend opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling.

Als je begrijpt wat je ziet, snap je wat er gebeurt. Als je begrijpt waarom je iets doet, weet je ook hoe je iets kunt veranderen. En als je begrijpt wat je écht zegt, ben je beter in staat om je boodschap over te brengen.

Dat klinkt simpel en eigenlijk is het dat ook. Veranderen is niet zo ingewikkeld als vaak gedacht wordt. Bij Q-wijs helpen we graag om het beste in u of uw team naar boven te halen. Al onze programma’s zijn erop gericht om de onderwijskwaliteit te verbeteren. Geen ingewikkelde theorieën, wel volop aandacht voor de praktijk. Bewustwording dus, want dat is de eerste stap naar verandering.

ONZE TRAININGSLOCATIE

0-2.jpg

Q-Wijs

heeft impact

Net even anders. 

Iedere cursist wacht een warm welkom. De sfeer is aangenaam en de sessies zijn letterlijk smakelijk, want er wordt altijd iets bijzonders geserveerd. Andere smaken, andere geuren; nieuwe ervaringen houden de geest jong. Maar er is meer dan bourgondisch genieten, want we zijn alert op (non-) verbale signalen en we schromen niet om onze cursisten een spiegel voor te houden. Eerlijk en oprecht, gewoon zoals het is. En in die soms ongemakkelijke waarheid schuilt sowieso een mooie boodschap: als je iets wilt veranderen, is er altijd een mogelijkheid.

NATIONAAL & INTERNATIONAAL ERKEND

Q-Wijs trainers zijn aangesloten bij CRKBO-instellingen en voldoen daarmee aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. 

Q-Wijs trainers zijn aangesloten bij de NICABM (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine) in Mansfield, CT in Amerika. Deze organisatie wordt erkend en goedgekeurd door de APA (American Psychology Assosiation), de ABNLP (American Board of NLP) en de ABH (American Board of Hypnosis).