Innovative learning, creative educationa

Opleidingen.

Implementatie.

Gesprekspartner.

SAMEN BOUWEN AAN VERANDERING

Studenten in een wetenschapsklasse

Onze ambitie: de onderwijskwaliteit in Nederland verbeteren. 

 

Of het nu in de rol als gesprekspartner, een implementatieproces, of de opleidingen zijn. Het vertrekpunt van een samenwerking met Q-wijs, is het punt waar uw organisatie zich op dat moment bevindt. Dat betekent maatwerk en geen blauwdruk.

Hoe ver u ook bent met kwaliteitszorg, Q-wijs helpt uw organisatie verder met de volgende stap. Zo kunt u al voor een maandelijks basistarief gebruik maken van het kwaliteitswaarborgingsinstrument, inclusief een basistraining en vastgestelde tijd met één van onze collega’s voor advies en begeleiding. Geen indrukwekkende implementatie dus, maar meteen beheersbaar en overzichtelijk aan het werk met binnen 3 maanden resultaat.

 

Zoveel scholen en besturen, zoveel mogelijkheden. Daarom bieden wij naast het basistarief een offerte op maat. En niet zomaar gebaseerd op leerlingaantallen bijvoorbeeld, maar op een combinatie van leerlingenaantallen, teamgrootte, omvang van de opdracht en de financiële situatie.

 

U ontvangt van ons een offerte die bij u past en die bij uw budget past. Want ook daarin onderscheidt Q-wijs zich. Trajecten die veel geld kosten en weinig opleveren is niet meer van deze tijd. U dient zicht tenslotte ook te verantwoorden voor Financieel Beheer, en wij maken daarin meteen de eerste stap voor u. Kiezen voor Q-wijs is sowieso kiezen voor een verantwoorde uitgave aan onderwijskwaliteit.

Kiezen voor Q-wijs betekent ook dat u de plaatselijke initiatieven ondersteunen die de ontwikkeling van het kind stimuleren. 

ONZE DIENSTEN

Lachend Student

Met Q-Wijs

meer inzicht,

meer impact op

onderwijskwaliteit

Net even anders opleiden.

Tijdens onze opleidingen wacht iedere cursist een warm welkom. De sfeer is aangenaam en de sessies zijn letterlijk smakelijk, want er wordt altijd iets bijzonders geserveerd. Andere smaken, andere geuren; nieuwe ervaringen houden de geest jong. Maar er is meer dan bourgondisch genieten, want we zijn alert op (non-) verbale signalen en we schromen niet om onze cursisten een spiegel voor te houden. Eerlijk en oprecht, gewoon zoals het is. En in die soms ongemakkelijke waarheid schuilt sowieso een mooie boodschap: als je iets wilt veranderen, is er altijd een mogelijkheid.

Met Q-Wijs

meer inzicht,

meer impact op

onderwijskwaliteit

Net even anders als gesprekspartner.

Q-wijs helpt bestuurders en schoolleiders als gesprekspartner de onderwijskwaliteit in hun bestuur of school versterken en te ontwikkelen. We maken je bewust van schoolcultuur en de gedragingen die daar bij passen. Je krijgt een frisse blik op ingeslepen patronen en dat biedt perspectief: complex wordt eenvoudig en het bos doemt ineens op tussen de bomen.

Prioriteiten dienen zich in een logische volgorde aan en de volgende stap wordt concreet en tastbaar. En dat is echt geen school changing event: veranderen doe je stap voor stap.

Q-wijs training 10.JPG
In een vergadering

Met Q-Wijs

meer inzicht,

meer impact op

onderwijskwaliteit

Net even anders implementeren

Q-wijs realiseert alleen verbetering door intensief samen te werken met de mensen van de school. Zij zijn immers degenen die de verbetering uit gaan voeren. Q-wijs ondersteunt en leert de mensen zelf op een andere manier te werken. Op die manier verloopt het implementatieproces soepel. Samen realiseren we verbetering.

 

NATIONAAL & INTERNATIONAAL ERKEND

Q-Wijs trainers zijn aangesloten bij CRKBO-instellingen en voldoen daarmee aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. 

Q-Wijs trainers zijn aangesloten bij de NICABM (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine) in Mansfield, CT in Amerika. Deze organisatie wordt erkend en goedgekeurd door de APA (American Psychology Assosiation), de ABNLP (American Board of NLP) en de ABH (American Board of Hypnosis).