Gelukkige Student
Inzicht.
Onderbouwen.
De Volgende Stap.
Kinderen op school

ONDERWIJSKWALITEIT LEREN VERBETEREN

INZICHT

Volledig inzicht in de onderwijskwaliteit.

Leraar helpen een Student

Stelt u zich eens voor dat u binnen 3 maanden voor uw gehele bestuur of school de onderwijskwaliteit inzichtelijk heeft in één systeem.

ONDERBOUWEN

Aantonen van onderwijskwaliteit.

zakelijke Overleg

Hoe frustrerend is het als u weet dat u het goed doet en dat niet onderbouwd krijgt.

DE VOLGENDE STAP

Goed blijven.

Diploma uitreiking

Een hoger niveau van kwaliteitsdenken sijpelt door in alle lagen van de organisatie. 

Onderwijskwaliteit

Met minder tijd, meer kwaliteit. Door het gebruik van verschillende systemen ontstaat er rompslomp. Dat voorkomen wij. 

Of u nu werkt in het Primaire Onderwijs of Voortgezet Onderwijs, de kwaliteit van het onderwijs staan hoog in het vaandel. Q-wijs heeft één ambitie: Onderwijskwaliteit in Nederland nog beter maken.

 

Met onze ruime ervaring in en uit het onderwijsveld hebben we een eigen kwaliteitswaarborgingsysteem ontwikkeld. Dit unieke systeem kan bijvoorbeeld eenvoudig de onderwijstijd per leerling, klas of cohort zichtbaar maken. Wanneer het systeem opent, heeft u direct inzicht in de Onderwijsresultaten (OR1). De onderwijsresultaten in de vakgroep analyseren en act uitvoeren, kan in ons digitale vakwerkplan. Q-wijs integreert namelijk alle data uit systemen als Magister, Somtoday, Afas, Docentplus, ParnasSys en elk ander Leerlingvolgsysteem in ons eigen kwaliteitswaarborgingsysteem. 

 

Maakt u gebruik van kwaliteitsinstrumenten? Of Vensters? Ook het aanleveren van data van leerlingenvragenlijsten Sociale Veiligheid en Welbevinden, Scholen op de Kaart kan met Q-wijs.   

Met Q-wijs heeft u inzicht op al uw onderwijskwaliteit en neemt u de regie zelf in handen. Precies wat de inspectie graag ziet. U bepaalt, borgt, bewaakt, verbetert en onderbouwt. Met Q-wijs maakt u het met één druk op de knop inzichtelijk. 

Meer weten? We laten u graag zien hoe andere gebruikers uit het PO en VO Q-wijs succesvol inzetten.