Q-wijs training 14.JPG

Meer inzicht,

meer impact op onderwijskwaliteit.

INZICHT

Team vergadering

Stelt u zich voor dat u binnen 3 maanden voor uw gehele bestuur of school de onderwijskwaliteit inzichtelijk heeft in 1 systeem. Het kan echt. Als bestuurder en schoolleider kent u uw ambitie en de doelen. Hoe vertaalt u die en wordt het tot het DNA van uw organisatie of school.

Wij bieden u het gereedschap om ambitie en doelen van klas tot bestuurder inzichtelijke te maken. Met kwaliteitswaarborging van Q-wijs komt u binnen 1 schooljaar tot een hoger niveau van kwaliteitsdenken. Het kan. Ons unieke concept is namelijk bedacht door docenten, leerkrachten, kwaliteitszorgmedewerkers en bestuurders!

INZICHT IN ONDERWIJSKWALITEIT

Hoe wij dit doen?

Naast onze kwaliteitswaarborgingsysteem, biedt Q-wijs maatwerk op het gebied van:

  • Trainingen 

  • Opleidingen

  • Leiderschapsprogramma's

  • Implementatie begeleiding

  • Sparringpartner met één van onze experts.

Herstelopdracht?

Binnen zes weken aan de hand van een analyse een verbeterplan waarin duidelijk de te nemen stappen staan voor de schoolleiding en docenten. Binnen een jaar een onderwijsinspectierapport waaruit blijkt dat de school de herstelopdracht ruim heeft volbracht. 

Aankomend inspectiebezoek?

Het is natuurlijk beter om een onvoldoende te voorkomen en onze ondersteuning voor het inspectiebezoek in te schakelen. Daarnaast maken wij met ons kwaliteitswaarborgingsysteem de wettelijk documenten in orde zodat u dit heel eenvoudig bij de inspectie van het onderwijs kunt aanleveren.